New soul enters the realm

You're a new soul, welcome to this strange world.
It can be a little overwhelming, yes I know.
So cry you're eyes out tell the world i'm here now.
Every day I'll hold those tiny feet and watch them grow.

01.08.2023 u 00.11 tezak 3900 gr i dug 54 cm ,stigao nam je nas mali svemirac, onaj sto mi je rebra polomio iznutra sutajuci od jutra do mraka, mali stucavac, nas najmeksi i tako malen ali nas, Liam <3.

Stigao je 2 dana prije termina, carskim putem posto mi je materica kao da sam ju sa aliexpresa narucila, 3 dana sam bila 1 cm otvorena sa vodom koja nije prestajala izlazit xD Ni tablete ni gelovi ni drip nista nije pomoglo da se to pomakne, jos je maleni od pitocina imao trenutak kad smo njegove otkucaje izgubili tako da je carski bio hitan. I ako mi neko kaze da je carski easy way out, jebat cu mu licno od do sve :).
Ne osjetis bol ali jebeno osjetis svaki rez i svako diranje unutar sebe. Doslovno sve. Meni su i nesto za smirenje dali posto sam se od tog osjecaja gubila na momente.

Ali jedini lijep osjecaj i nesto sto cu pamtit dok sam ziva, jeste njegov prvi plac. I bgm je zadrecao kao pravi. Muz ga je prvi uzeo u ruke i sjedio mi kraj glave sa njim i to je jedino sto me drzalo prisebnom da ne vristim jer je carski kao scena iz Aliena.

Ali proslo je, oporavak tece kako treba, on nas drzi budnima navecer, ali ne previse, samo da jede i ide nazad na spavanac.

Ali ono glavno, 9 mj nosis, handris se sa svim mucninama, rasijeku te da ga deloziraju, i on onda isti svoj caca 🙂
Ali najbitnije od svega, on je stigao i ostalo je sad sasvim nebitno.

Ladies and gents I present, his royalty Liam

Sylvanaas
Dramatic introvert that has the urge to fake death if no food is given to her :D

2 komentara

Komentariši